MMD, vodilni zaslonski specialist in licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, predstavlja 24-palčni (23,8″ / 60,5 cm) LCD monitor Philips 245B1. Ta novi model odlikuje Quad HD ločljivost (2560 x 1440), PowerSensor, ki prihrani do 70 % stroškov energije in HDMI povezljivost. Njegova bogata paleta funkcij in tehnologij je zasnovana tako, da nudi optimalno udobje in produktivnost za uporabnike, ki iščejo tako vsestranskost kot tudi visoke zmogljivosti.

Philips 245B1 ponuja kristalno čiste slike z Quad HD ločljivostjo 2560 x 1440 slikovnih pik za izjemno širok razpon natančne barvne reprodukcije. Tako IPS tehnologija kot SmartImage, ekskluzivna vodilna Philipsova tehnologija, prispevata k zagotavljanju tistih svetlih in jasnih slik, ki jih zagotovo cenijo fotografi, grafični in filmski profesionalci ter oblikovalci.
Zasnovan za izboljšanje ultimativnega uporabniškega udobja, Philips 245B1 odlikujeta tehnologija brez migetanja (Flicker-Free) in način zmanjšanja modre svetlobe (LowBlue Mode) za zmanjšanje utrujenosti oči, pa tudi način Easy Read in SmartErgoBase, ki omogočata uporabnikom prijazne ergonomske prilagoditve. Monitor ponuja tudi vgrajene stereo zvočnike in široko paleto priključkov, vključno z DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB 3.2, HDCP in mnogo več.